Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، تیم تحقیقاتی دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال که متشکل از تخصص های بیوشیمی، ژنتیک، ایمنولوژیست و ویروس شناس هستند توانستند پس از مطالعه و تحقیق فراوان و همچنین آزمایش از مراکز معتبر ۲ محصول در ارتباط با بیماری کوید ۱۹ فرموله نمایند که این ۲ محصول شامل

۱) محلول دهانشویه ضد ویروس

۲) قطره بینی ضد ویروس می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این محصولات پس از تاییدیه های علمی لازم و اخذ کد اخلاق، توسط انستیتو پاستور ایران مورد تایید قرار گرفت همچنین توسط آزمایشگاه فوق تخصصی ویروس شناسی که همکار غذا و دارو می باشد مورد تایید قرار گرفت و سپس با داروسازی لقمان جهت تولید انبوه قرارداد تولید منعقد شد. 

محلول دهانشویه ضد ویروس:

این محلول با هدف قراردادن پوشینه ویروس ها در حقیقت ویروس های پوشینه دار را مورد هدف قرار داد، نتایج مطالعات و آزمایشات نشان داد که محلول دهانشویه ابتدا باعث بر هم زدن آرایش فضایی پروتئین های ویروس میشود سپس توسط نمک های آنیونی و غیر آنیونی نفوذپذیری پوشینه را زیاد کرده و در نهایت منجر به لیز پوشینه میشود. نتایج آزمایشات نشان داد که محلول دهانشویه در مدت زمان ۲ دقیقه ویروس آنفولانزا را تقریبا به صفر رساند و در همین زمان تیتر ویروس سارس کو۲ را ۱۰۰ بار رقیق کرد؛ همچنین مطالعات سمیت سلولی نشان داد که این محلول هیچ اثر سمیتی بر روی سلول ها ندارد.

۲. قطره بینی ضد ویروس:

با توجه به اینکه بیشترین گیرنده ویروس سارس کو۲ در دهان و بینی قرار دارد و ویروس سارس کو۲ میتواند در مدت زمان نیم تا ۱ ساعت به سلول های اپیتلیال مخاط دهان و بینی نفوذ کند و در مدت زمان ۲۴ تا ۴۸ ساعت در این سلول ها تکثیر پیدا کرده و فرد را آلوده کند. لذا این قطره بینی بل غیر فعال سازی ویروس سارس کو ۲ مانع از اتصال پروتئین S1 ویروس به گیرنده ACE2 میشود، یعنی در عمل ویروس غیرفعال میشود. ترکیب موثره موجود در قطره براساس نتایج آزمایشگاه فوق تخصصی ویروس شناسی در مدت زمان ۵ دقیقه ۴ لوگ یعنی ۱۰ هزار مرتبه تیتر ویروس را کاهش میدهد‌. و بر اساس گزارشات این آزمایشگاه تخصصی یکی از بهترین کاندیدهای پیشگیری از بیماری کوید ۱۹ می باشد. نتایج سمیت این محلول قطره نشان داد که هیچگونه اثر سمیتی برای سلول ها وجود ندارد. 

 

نکته بسیار مهم این است که ادعای این دو محلول فقط پیشگیری می باشد و هیچگونه ادعای درمانی ندارد. ادعای مهم این دو محصول این است که چنانچه فرد روزانه دهان و بینی را با این محلول ها شستشو دهد فرد مبتلا نخواهد شد چون اولا ترکیبات موجود در محلول ویروس را غیرفعال میکند و ثانیا مانع تکثیر ویروس در سلول های میزبان میشود‌. 

انشالله تولید انبوه این دو محلول به زودی در داروسازی لقمان انجام خواهد شد، امیدواریم با عنایات حضرت حق بتوانیم خدمتی به مردم عزیز کشورمان داشته باشیم که هدفی جز این در این شرایط نیست.

رونمایی از این محصول در بهار سال ۱۴۰۰ توسط مسئولین دانشگاه صورت خواهد پذیرفت.

منبع: الف

کلیدواژه: مدت زمان ویروس سارس قطره بینی ضد ویروس سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۵۸۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا، مراسم بزرگداشت روز استاد با حضور داریوش جاوید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از مسئولان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

گفت‌وگوی خبرنگار آنا را با مسئولان دانشگاهی و اعضای هیئت علمی درباره مقام شامخ استاد در ویدئوی زیر ببینید.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است