Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو اختراع عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در میان طرح‌های برگزیده چهارمین رویداد ملی ایده بازار دانشگاه صنعتی امیر کبیر قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، طرح‌های بسته‌بندی زیستی هوشمند تشخیص فساد و بیوفیلم خوراکی زیست تخریب‌پذیر به‌عنوان اختراع‌های محمد جوکی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در چهارمین رویداد ملی ایده بازار خوراک و نوشیدنی که در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد، در میان طرح‌های برگزیده این رویداد قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد جوکی، استادیار گروه صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در گفتگو با خبرنگار آنا گفت: تمرکز این طرح‌ها بر نوآوری بسته‌بندی هوشمند و فعال بود و با توجه به نیاز کشور در حوزه تجاری‌سازی طرح‌های نوآورانه در دو سال گذشته تمام تلاش خود را بر بهینه‌سازی و تولید هدفمند این محصولات متمرکز کردیم و موفق به ثبت اختراع این دو طرح و تجاری‌سازی این دو محصول شدیم.

وی افزود: بسته‌‌بندی‌های زیستی هوشمند از جمله جدیدترین موضوع‌های تحقیقاتی در حوزه صنایع غذایی در دنیاست که برخی از محققان داخل کشور در این حوزه پیشرو بوده‌ و ابداع‌های بسیار خوبی نیز در این زمینه داشته‌اند، اما فقدان حلقه ارتباطی تحقیق تا صنعت و تجاری‌سازی همواره از نقاط ضعف مراکز علمی کشور بوده است. بسته‌بندی زیستی هوشمند با قابلیت تشخیص کیفیت و فساد مواد غذایی این قابلیت را دارد تا با حساسيت بالا، کارکرد و قابليت تشخيص سريع و آسان فساد به عنوان جایگزین مناسبی برای تاریخ انقضا محصول مطرح باشد. همچنین این نوآوری می‌تواند در حوزه امنیت و ایمنی غذایی کشور مورد بهره‌برداری قرار بگیرد.

گفتنی است، محمد جوکی تاکنون توانسته است 7 ثبت اختراع و 54 مقاله علمی با میزان ارجاعات یک هزار و 138 مورد را در مجلات بین‌المللی منتشر کند و در سال جاری با ثبت 4 اختراع صنعتی در حوزه امنیت غذایی در مرحله نهایی جشنواره‌های بین‌المللی اختراع‌های خیام و شیخ بهایی در رقابت علمی است.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: اختراع دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال دانشگاه آزاد تهران شمال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۷۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند

رئیس دانشکده دین و رسانه از برگزاری همایش "دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین" روزهای هشتم و نهم خرداد در تهران و قم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال 153 مقاله به دبیرخانه خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد 50 مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

وی افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محورهای این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده ‌و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محورهای این همایش است.

وی عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالشهای دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنرهای رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محورهای این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری 17 پیش نشست در طول 6 ماه گذشته و برگزاری 11 نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده