Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، دانشگاه آزاد اسلامی بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان است که با گستردگی در سراسر کشور عدالت آموزشی را در دورترین نقاط ایران به وجود آورده است. در حال حاضر یکی از مهم‌ترین اهداف دانشگاه آزاد قرار گرفتن در جایگاه نخست انتخاب داوطلبان ورود به دانشگاه تا سال 1404 است.

بر همین مبنا،‌ دانشگاه آزاد اسلامی باید نقاط ضعف خود را برطرف کرده و خواسته‌های رؤسای واحدها و دانشجویان را به خوبی بررسی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین راهکارهای صحیح جهت رفع مشکلات پیش رو تعیین شود. در همین راستا گفت‌‌‌‌و‌گویی با معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، انجام دادیم که مشروح گفت‌و‌گو به شرح زیر است:

دکتر امیر عبداله مهرداد شریف، معاون پژوهش و فناوری واحد تهران شمال در گفت‌‌‌و‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره دستاوردهای پژوهشی این واحد دانشگاهی، مشکلات و چالش‌های پیش رو گفت: در حال حاضر، یک مرکز رشد، 10 هسته فناور در واحد تهران شمال داریم که در این مرکز و هسته‌‌های فناور تولیدات بسیاری داشتیم از جمله تولید دوربین مداربسته با یک فناوری بومی که یک شبکه کاملا بومی با کدینگ داخلی بوده و از نظر امنیتی برای کلیه مراکز نظامی و دانشگاه‌‌‌‌ها کاربرد دارد که این محصول به مرحله تجاری سازی رسیده است.

وی افزود: در یکی از هسته‌های فناور واحد تهران شمال، تولیدات صنعتی و استاندارسازی داشتیم که یک فعالیت آن به عنوان همکار آزمایشگاه مرکز کنترل دخانیات وزارت صنایع،است و اعضای این هسته هم به عنوان عضو شورای تنظیم دخانیات کشور قرار گرفته‌اند همچنین یک فعالیت مهم دیگر این هسته تولید اسانس، عطر و ادکلن از گیاهان معطر است که در حال حاضر، در فرانسه انجام می‌‌شود که کارخانجات عطر سازی فرانسه این محصولات را به دیگر کشورها می‌فروشند اما این هسته فناور در واحد تهران شمال، 40 برند را شبیه سازی کرده که تولید انبوه دارند.

شریف در ادامه تصریح کرد: از دیگر محصولات تولید شده در مرکز رشد واحد تهران شمال، سیستم جوشکاری کم ظرفیت است که این واحد تولید انواع دستگاه‌‌ها از دستگاه جوش صنعتی و نیمه صنعتی را می‌‌تواند ارائه دهد، که مصرف برق این دستگاه بسیار پایین است و این هسته فناور توانایی دستگاه جوش معمولی و حرفه‌‌ای را دارد همچنین یک واحد تولید انواع لاستیک هم داریم که در قطعات مختلف محصولاتی را تولید می‌‌کند و با نمونه‌‌های خارجی برابری دارد و کلیه این محصولات به مرحله تجای سازی رسیده است و بر طبق آیین نامه دانشگاه آزاد هسته‌‌‌‌‌‌‌های فناور در مرحله مقدماتی 7 درصد درآمد وقتی به مرحله واحدهای فناور می‌‌رسند 10 درصد در آمد، که چیزی معادل 30 درصد سود است را در بر می‌‌گیرد.

معاون پژوهش و فناوری واحد تهران شمال درباره چگونگی چرخیدن چرخ دانشگاه واحد تهران شمال تصریح کرد: عمده‌‌‌ترین منبع درآمد دانشگاه آزاد از طریق واحدهای دانشگاهی تامین می‌‌شود در عین حال، با سازمان‌‌ها و ارگان‌‌های مختلف از جمله وزات صنایع و مرکز کنترل دخانیات قراردادهایی داشتیم که برای ما درآمدزایی داشته، همچنین دوره‌‌های مهارت آموزی، کار آفرینی و استارتاپی برگزار کردیم که همه این موارد برای ما درآمدزایی داشته است.

وی درباره چالش‌‌ها و مشکلات پیش روی پژوهش در دانشگاه آزاد و واحد تهران شمال تاکید کرد: در حال حاضر، مشکل ما در بهره‌برداری و توسعه امور پژوهشی در دانشگاه آزاد در بحث درآمدزایی نیست و مساله اصلی ما بر سر قوانین دست و پا گیر در دانشگاه است وقتی که برای مصرف خودمان با وجود تاییدیه حراست نمی‌‌‌توانیم خرید انجام دهیم و به دلیل عدم شفافیت در آیین‌نامه در بسیاری مواقع دچار مشکل می‌شویم. در واقع، معاونت‌های مالی دانشگاه آزاد بخشنامه‌‌‌ای مبنی بر اختیارات معاونان امور مالی مربوط ندارند و آیین‌‌‌‌‌نامه مالی دانشگاه آزاد از سال‌‌‌ها پیش تغییر نکرده تا جایی که اگر دست ما باز باشد از تولید دوربین مداربسته می‌توانیم، سالی 2 میلیارد درآمدزایی داشته باشیم، اما چندین مورد معاملات با بانک‌‌‌ها را از دست دادیم چون وقتی خودمان از محصولات تولیدی خود استفاده نکردیم قطعا ارگان‌های مختلف هم اعتمادی به محصول ما نمی‌کنند.

شریف در پایان متذکر شد: آیین نامه معاملات دانشگاه آزاد، شفافیت ندارد تا جایی که بر مبنای تفسیرهای متفاوتی که از آن دریافت می‌‌شود ممکن است اجازه خرید ندهند یا بگویند وارد مناقصه شوید اما زمانی که در یک مورد خاص وارد مناقصه هم شدیم تا مرحله مجوز استان هم پیش رفتیم، به دلیل تفاوت پایین قیمت محصول ما با نمونه خارجی که به نرخ پایین‌تر عرضه می‌‌شد در کمال تعجب اعلام کردند به دلیل تفاوت قیمت زیاد ممکن است اشتباهی پیش آمده باشد و دوباره باید مراحل لازم طی شود که قطعا رسیدگی به این موارد برای پیشبرد امور پژوهشی، نیازمند توجه مسئولان امر است.

گفتنی است، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی می‌باشد. این دانشگاه در میان پنج واحد برتر دانشگاه آزاد اسلامی بوده و دارای ۹ دانشکدهٔ الهیات و معارف اسلامی، زبان‌های خارجی، شیمی، علوم انسانی، علوم پایه، علوم زیستی، علوم و فنون دریایی، فنی و مهندسی و مدیریت و علوم اجتماعی می‌باشد که ساختمان اصلی آن در محلهٔ حکیمیه تهران قرار گرفته‌ است.

این دانشگاه همچنین در بخش ارتباط با صنعت فعالیت‌‌های مختلفی از جمله، شرکت در نمایشگاه‌های پژوهشی و فناوری، شرکت در ۸ طرح پژوهشی برون دانشگاهی، عقد ۱۱ مورد تفاهم‌نامهٔ داخلی، ۳ مورد تفاهم‌نامهٔ خارجی، ۲ تفاهم‌نامه با دانشگاه‌های خارج از کشور (نیگاتا ژاپن و سی‌ینا ایتالیا)، شرکت در طرح‌های راه‌اندازی مراکز تحقیقاتی، هماهنگی امور مرکز تحقیقات نمک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال-گرمسار، انجام امور مربوط به ۳ تیم روباتیک جهت شرکت در مسابقات روبوکاپ دانشگاه‌های امیر کبیر، خوارزمی ۲۰۱۲ و اُپن ۲۰۱۱ ایران و سایر مسابقات را داشته است.

انتهای پیام/

188 / 167 معاون پژوهش و فناوری واحد تهران شمال امیر عبداله مهرداد شریف تجاری سازی آیین نامه های مالی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تجاری سازی آیین نامه های مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۷۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی

به گزارش همشهری آنلاین، روزنامه ایران نوشت: در پی انتشار هدفمند برخی اخبار درباره انتصابات دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، این دانشکده با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی) دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی) دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور) مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری) مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان) طبق این اطلاعیه، این افراد به اعتبار شخصیت حقوقی خود در شورای راهبردی دانشکده جدید التأسیس علوم خانواده عضو هستند که می‌توانند نماینده‌ای را برای حضور در شورا معرفی کنند.

کد خبر 849231 منبع: ایران برچسب‌ها دانشگاه تهران خبر ویژه جمیله علم الهدی سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • اعتصاب طلافروشان برای فرار از شفافیت/ سامانه‌های مودیان و جامع تجارت به نفع فعالان قانونی است
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود